Wat doen wij

  1. Home
  2. Wat doen wij

STUCWERK

Als stukadoorsspecialisten hebben onze stukadoors de expertise om de contouren van beschadigde of oneffen wanden en plafondoppervlakken glad te strijken of te corrigeren door eventuele onvolkomenheden te maskeren en een smetteloze afwerking te creëren.

Een mooi strakke wand is een lust voor het oog! Onze specialisten zijn stuk voor stuk vakmensen en hebben bovendien liefde voor het vak.

SCHILDER- & SAUSWERK

Een schildersklus is vaak meer dan schilderen alleen, uw interieur is niet af zonder binnenschilderwerk. De kwaliteit van schilderwerk beïnvloedt de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Er zijn diverse redenen om het sauswerk te vernieuwen: Zijn de wanden en plafonds verkleurd? Kiest u ervoor om uw hele woonkamer wit te maken of om een muur van een mooie warme kleur te voorzien? Onze schilders voorzien u graag van professioneel kleuradvies.

BADKAMER, TOILET EN /OF KEUKEN

Ook de complete renovatie van uw badkamer, toilet en/of keuken kunt u aan ons overlaten.

De badkamer is de plaats in het huis om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Van een comfortabele badkamer geniet iedereen op zijn eigen manier.

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

LOODGIETER

Onverwachte loodgietersproblemen vereisen onmiddellijke loodgietersservice. Of het nu gaat om een lekkende kraan of toiletreservoir dat overloopt of niet goed doorspoelt of misschien is uw gootsteen verstopt, wij staan voor u klaar.

Wij bieden loodgietersdiensten en lossen alle problemen op tegen een betaalbare prijs. Hibra Line kan u helpen met geplande of dringende loodgietersdiensten in Amsterdam en de omliggende gebieden.

Tegelwerk

Wij doen niet alleen tegelen, we bieden ook advies en kennis. We kunnen tegels van de beste kwaliteit kopen tegen handelsprijzen en uw renovatieprojecten voltooien met schilderen en decoreren, en we zullen zelf opruimen wanneer de klus klaar is! Onze tegelzetter brengt alles mee wat nodig is om het tegelwerk tot een goed einde te brengen en het voegen en afdichten wordt verzorgd. Verder blijft er geen rommel achter omdat we altijd na afloop opruimen. We kunnen uw tegels naar keuze ophalen en bezorgen voordat de werkzaamheden beginnen. Wij leveren alle gereedschappen en materialen voor de klus, het enige wat u hoeft te doen is beslissen welk type en stijl tegels u wilt en de rest aan ons overlaten.

Menu